Karate-Do Gentofte - Politikker

Karate-Do Gentofte har defineret en række politikker, der definerer vores tilgang til de enkelte områder
 
Siden vil blive opdateret med politikkerne ad hoc.
 

Breddepolitik

Målgruppe:
Målgruppen for breddepolitikken er alle elever (fra 6 år) som ønsker at dyrke karate.

Undervisningen giver den enkelte elev fysisk, såvel som mental træning og udvikling. 

Der er mange forskellige grunde til at starte til karate. Nogle ønsker at dyrke selvforsvar/kamp, andre den mentale træning og nogle blot for at få motion. Vi ønsker at give plads til den forskellighed, som den enkelte person har. Karate er for alle - uanset køn, alder og fysik.
 
Formål:
Formålet med breddepolitikken er, at synliggøre de mange muligheder karate giver. Politikken skal tydeliggøre, at der er plads til den forskellighed som den enkelte person har.

Talentpolitik

Målgruppe:
Målgruppen for talentpolitikker er elever med min. 7.kyu, som minimum 3 gange om ugen deltager dedikeret i karatespecifik træning (2 gange pensumtræning, 1 gang kumite- og katatræning). Herudover skal den individuelle træningsplan følges.
 
Formål:
Formålet med politikken er at give talenterne mulighed for at udvikle sig til et højere niveau gennem målrettet træning. Talentpolitikken skal samtidig være med til at fastholde talenterne i foreningen. Talentudviklingen har et langsigtet fokus. Det forventes, at talenterne er rollemodeller for foreningens øvrige medlemmer.


 
 
Hold i dag

Instagram