Karate-Do Gentofte på Facebook.
Karate-Do Gentoftes nyheder og opdateringer om alle stævner, seminarer, events, begivenheder osv. findes nu på KDG's Facebook side.
Følg linket på forsiden af hjemmesiden via Facebook-ikonet.
 
 
--------- 2016 ---------
 
Juleafslutning i KDG 2016Over 75 elever og forældre var mødt op til årets juleafslutning der traditionen tro bød på super træning af Sensei efterfulgt af hygge med sodavand og pizza. Der blev gået til den både i træningssalen og med pizza'erne bagefter... En dejlig afslutning på endnu et begivenhedsrigt år i KDG. Vi glæder os til julefreden sænker sig over os alle og ser frem til onsdag den 4. januar for så går det løs igen. God jul og godt nytår til alle!

 
Graduering i KDG - november 2016Hver juni og november er der graduering i KDG for de elever som Sensei og træner teamet har udtaget til graduering. Alle der deltog præsterede på meget højt niveau. Det er KDGs politik at udtage elever når de er parate til at gå til graduering og dermed sikre at kvaliteten er i højsædet samt at den enkelte elev er gradueret til sit korrekte niveau.
Gradueringen i KDG er en fest, både for dem der skal op, forældre og venner samt for de elever der kommer for at støtte deres holdkammerater når de skal op til gradueringen. Tak til alle der var med til at gøre gradueringe til en sjov og god oplevelse og for den entusiasme der blev udvist, både i medbragt morgenbrød og den allerførste (og eneste af sin art til dato) KDG kage.

 
Lacho Sensei gæstede KDG for anden gang i 2016 KDG var igen begavet med Lacho Sensei's fantastiske tilgang til karate og vi fik igen masser af arbejde med over i det vi allerede arbejdede med fra forårets træninger. Lacho Sensei er 6. dan IJKA og chefinstruktør for IJKA i Bulgarien.

 
Gasshuku 2016 - KDGs 3. sommerlejr på Bosei IdrætshøjskoleIgen i år var der rigtig god deltagelse til sommerlejren, der udover masser af karate, lidt tid i svømmehallen også bød på masser af hygge og sjov for alle der deltog. Alt i alt en fantastisk oplevelse som alle var med til at skabe og bidrage til. Vi kan ikke vente til næste års sommerlejr!

 
KDG til Gladsaxe Cup 2016 Ugen efter Sydhavspokalen var KDG's kæmpere på gulvet igen til Gladsaxe Cup. Cathrine, Daniel, Emilie, Josefine, Sigrid, Sille, Sofia og formanden kæmpede bravt med flotte kata. Resultaterne udeblev ikke, og i denne weekend fik Sille Sølv, Cathring og Josefine Bronze medaljer med hjem.

 
KDG til Sydhavspokalen 2016  KDG havde Cathrine, Daniel, Elliot, Emilie, Josefine, Mairu, Sofia samt formanden med til stævne i Nykøbing Falster. Det blev en super dag med vundne kampe til alle i kata samt Guld til Daniel, Sølv til Emilie, Bronze til Cathrine og så kunne formanden tage både en Sølv og en Bronze medalje med hjem.

 
Lacho Sensei gæsteinstruktør i KDGLacho Sensei, 6. dan IJKA, Chief instructor IJKA Bulgaria, var besøg igen første gang i 2016 i maj måned. Som altid er Lacho Sensei's karate og undervisning både kompleks og meget inspirerende, alle der deltog blev på hvert deres niveau udfordret og har lidt at arbejde med til næste gang Lacho Sensei gæstetræner.

 
KDG til DM I starten af april måned var KDG til DM med 9 kæmpere, alle stillede op i kata. Der blev præsteret på højt niveau, desværre var der ikke metal at hente i denne omgang, men derimod masser af vigtig erfaring at tage med hjem. Super indsats af Cathrine, Cecilie, Daniel, Emilie, Jeppe, Josefine, Sigrid, Sille og Sofia.
 
Seminar med Kato Shihan og Milena SenseiVi havde endnu engang den store glæde og ære at have weekend seminar med Kato Shihan, 9. dan, IJKA World Chief Instructor og Milena Sensei, 4. dan IJKA. Det var som altid en fantastisk inspirerende træning med masser af spændende og udfordrende karate.

 
KDG i AvisenKDG blev i marts måned kontaktet af Månedsbladet Gentofte der på månedlig basis skriver om forskellige idrætsklubber og sportsgrene. Vi var rigtig glade for at kunne fortælle om karate og KDG's tilgang til karaten.

 
Gentofte Kommunes fejring af 2015 mestre  Hvert år fejrer Gentofte Kommune alle de mestre og medaljevindere kommunen har fået i året i forskelling idrætsgrene. KDG havde den store glæde og stolthed at have Daniel Bell (Guld og bronze) og Emilie Hejndorf Willumsen (Sølv og Bronze) der begge deltog ved IJKA World Cup i maj måned i Istanbul, Tyrkiet, hvor der var deltagelse af 15 nationer.

 
 
Fastelavn i KDG Årets fastelavnsfest i KDG var vel besøgt med mange spændede og kreative udklædninger. Stor tak til alle der var med til at gøre dagen en sjov og god oplevelse.                                                              
 
--------- 2015 ---------

Tiger Cup 2015 - 11 medaljer til KDGLørdag den 26. september var Cathrine H., Cecilie, Emilie, Helena B., Josefine, Sigrid, Sille, Sofia, Adam, Daniel og Jeppe afsted til Tiger Cup i solrød. Det blev en særdeles indbringende dag med masser af medaljer, både guld, sølv og bronze. Fantastisk indsats og oplevelse for alle. Stort tillykke til hele holdet med det gode resultat!

 
Gasshuku 2015 - KDGs 2. sommerlejr på Bosei IdrætshøjskoleIgen i år var der rigtig god tilslutning til årets sommerlejr på Bosei Idrætshøjskole ved Præstø. Vi fik igen en fantastisk inspirerende træning af Sensei, med masser af spændende udfordringer og super træning. Der var masser af lejlighed til at hygge og have sjov efter træningen og igen i år var alle med til at skabe endnu en fantastisk oplevelelse for både børn og voksne! Vi glæder og allerede til Gasshuku 2016!!!
                                    
 
GULD og SØLV til KDG ved 2015 IJKA WORLD CUP i Istanbul  KDG havde 3 kæmpere med til IJKA World CUP i Istanbul. 15 lande var repræsenteret med deres bedste kæmpere ved dette uofficielle stilarts verdensmesterskab. Daniel, Emilie og John Sempai var på gulvet, mens Lasse Sensei var hvervet som dommer. Både Daniel og Emilie præsterede nogle meget flotte kata'er - så meget at Daniel vandt fik guld i sin pulje og blev World Cup vinder og Emilie fik en flot sølvmedalje med hjem efter at have tabt i finalen.  Ud over IJKA World Cup var der også seminar med Kato Shihan og som sædvanligt blev vi mere end udfordret af hans fantastiske karate. Med på seminaret var udover Sensei og World Cup deltagerene også Bettina og Mette. En fantastisk tur med et fantastisk resultat!! Tillykke til Daniel og Emilie med det flotte resultat.                                                    
 
Lacho Sensei Gæstetrænede i KDG - Maj 2015Lacho Sensei, 6. Dan, IJKA Chief Instructor Bulgaria, var endnu engang på besøg. Vi blev endnu engang begavet med Senseis fantastiske karate og evne til at undervise. Det er altid en ære og fornøjelse at få besøg af Sensei, altid inspirerende.DM 2015KDG havde 6 kæmpere med til DM i Helsinge i weekenden 24 -26. april. Alle deltog kæmpede flot men desværre var der ingen medaljer i denne omgang. Trods det, havde Bengta, Sofia, Emilie, Daniel, Jeppe, John Sempai samt Lasse Sensei en god tur og kom hjem med endnu en god oplevelse.


Seminar med Kato Shihan og Milena Sensei - April 2015Vi har endnu engang haft fornøjelsen og æren af at kunne afholde et seminar med Kato Shihan, 9. Dan, IJKA World Chief Instructor og Milena Sensei. Seminaret var som altid fantastisk. Kato Shihans karate er unik og kompleks, en helt igennem inspirende weekend.

 
--------- 2014 ---------
 
Seminar med Lacho Sensei - November 2014 Den 27-30 november havde vi igen besøg af Lacho Sensei, Chefinstruktør for IJKA Bulgarien, 6. Dan IJKA. Det var som altid en kæmpe oplevelse. Sensei's unikke tilgang til undervisning og evne til at demonstrere teknikker er fantastisk og altid inspirende. Vi ser frem til næste besøg i maj 2015.

 
 
Seminar med Kato Shihan og Milena SenseiI weekenden 27-28 september havde KDG besøg af Kato Shihan, 9. dan, IJKA World Chief Instructor og Milena Sensei. Det var som altid en kæmpe oplevelse. Det er anden gang Kato Shihan besøger KDG.                                                                                                                           
 
 
Fantastisk indsats af KDGs kæmpere ved Tiger Cup 2014 i SolrødKDG fik en fantastisk høst af medaljer ved weekendens Tiger Cup i Solrød. KDG deltog for første gang med vores to kata hold der mødte hinanden i finalen, begge hold lavede meget flotte kata'er. De to hold bestod af Cecilie, Daniel og Emilie samt Jeppe, Karoline og Sofia. Herudover var der individuel kata hvor Anub, der deltog i sit første stævne tog en flot guld medalje. Deltagerne på holdene var også i individuelle kampe og alle tog medaljer i hver deres klasse. Et fantastisk resultat for alle, det blev til 13 medaljer ialt for kæmperne.               
 
Nyt stævnegulv taget i brug af KDGs kæmpereKDGs kæmpere kunne i dag tage det nye kampgulv i brug. Det er et ønske vi har haft i lang tid som nu er blevet muligt med hjælp fra Gentofte Kommunes klubrumspulje. Gulvet er identisk til det gulv der anvendes til stævner. Gulvet giver kæmperne mulighed for at træne under samme konditioner som ved stævner.


KDG til Gladsaxe Cup - Guld til KDGDaniel og Bengta var eneste deltagere fra KDG til dette års Gladsaxe Cup. Begge præsterede flotte kata og Bengta endte med at sikre sig en guld medalje i sin alders klasse. Stort tillykke til begge kæmpere med flotte præstationer.                                                          
 
KDG til DM 2014 - Flotte præstationer og KDGs første DM BronzeKDG deltog for anden gang i DM i karate i Helsinge Hallerne den 5/6 april. 5. april var senior og master klasserne, Bengta og John deltog fra KDG. Det blev til flotte kata af begge og John fik kæmpet sig frem til en bronze i kata master 35-44 års klassen, KDGs første DM medalje. Søndag var det vores unge kæmpere Cecilie, Daniel, Emilie, Jeppe og Sofia der var på gulvet, alle præsterede flotte kata, Cecilie var tættest på medalje men måtte nøjes med en flot 4. plads. Alt i alt et super stævne for KDGs unge kæmpere og mere garvede master deltagere.    
                                  
 
Miniput holdet er kommet godt igangHoldleder Lars Kaltoft og assisterende træner Majken Korsgård Petersen sammen med miniput holdets energifyldte deltagere.
 
 
--------- 2013 ---------
 
Juleafslutning i KDG 2013Karate-Do Gentofte afholdte juletræning og afslutning onsdag den 11. december. Rigtigt mange elever samt forældre og venner var mødt op til træning og efterfølgende pizza og sodavand. Det var en anderledes og spændende afslutning på et rigtigt godt år i KDG og vi fik alle lejlighed til at sige tak for året og ønske hinanden god jul og godt nytår.                           
 
Graduering i KDGSøndag den 1. december var der graduering i KDG, der var mange fremmødte der var med til at gøre det til en festlig dag for alle der var udtaget til graduering. Der var mange rigtigt flotte præstationer og alle gjorde deres absolut bedste på dagen. Sensei og Sempai var meget tilfredse sidst på eftermiddagen efter en lang og spændende dag. Det var trætte og glade elever der modtog diplomer og bælter fra Sensei.                                                                                                                      
 
Teknisk Seminar med Hanshi Sadashige Kato, 9.dan IJKA World Chief InstructorVi havde et fantastisk seminar i weekenden 23/24 november med Kato Shihan og Lacho Sensei. Kato Shihan's undervisning er uden sidestykke og efterlader elever på alle niveauer med inspiration og udfordringer at arbejde med. Vi er meget taknemmelige for at Kato Shihan besøgt KDG og delte ud af sin viden fra et helt livs studier i karate.                                                                                                                       
 
 
Gæstetræning med Lacho Sensei, 6. Dan IJKA, Bulgaria Chief InstructorVi havde besøg af Lacho Sensei i ugen op til Kato Shihans Tekniske Seminar og det var som altid inspirerende og udfordrende at træne med Lacho Sensei. Der var noget for alle at tage fat på og vi glæder os allerede til at få besøg igen i maj og oktober måned 2014 af Lacho Sensei.                                                                                                                              
 
 
Teknisk Seminar med Hanshi Sadashige Kato Shihan, 9.dan IJKA World Chief Instructor
IJKA Denmark inviterer alle karate-ka , uanset tilhørsforhold, til at deltage i træningen med en sand mester. Kato Shihan er kendt som lærermestrenes lærer. SE UNDER EVENTS FOR TILMELDING.
 
23 nov (2 lektioner)
10.00-12.00 Alle grader
13.00-15.00 Brun/Sort bælter
 
24 nov (2 lektioner)
10.00-12.00 Alle grader
13.00-15.00 Brun/Sort bælter
 
Karate-Do Gentofte deltager i FamilieSport i Ordruphallen i septemberKarate-Do Gentofte deltager i et åbent arrangement over fire søndage (1, 8, 15, 22 september) i Ordruphallen fra kl.10-12, hvor børnefamilier kan komme og prøve forskellige idrætsaktiviteter instrueret af nogle af kommunens mange dygtige foreninger.
 
Sensei udnævnt til Cheftræner for IJKA DenmarkKato Shihan har udnævnt Sensei til at overtage IJKA Denmark, Sensei bliver dermed officiel repræsentant og chefinstruktør for IJKA i Danmark.
Samtidig med udnævnelsen til officiel repræsentant for IJKA Denmark, er Sensei blevet godkendt af Kato Shihan til at kunne graduere til Shodan (sort bælte). Sensei er derudover blevet dommergodkendt i IJKA regi.
Det er en meget stor ære for Sensei og Karate-Do Gentofte.

 
Karate-Do Gentofte nu officiel IJKA Honbu Dojo i Danmark Ved Kato Shihans udnævnelse af Sensei til at overtage IJKA Denmark betyder det at Karate-Do Gentofte nu vil være IJKA Honbu dojo for IJKA Denmark.
 
Karate-Do Gentofte til Seminar med Kato Shihan i Burgas, Bulgarien d 18-21juli 2013 Sensei, Sempai og Søren Thimmer deltog i IJKA Seminaret i Burgas i Bulgarien med Kato Shihan 9. Dan, torsdag og fredag d 18/19 juli. Samt ved første dag i den første IJKA World Cup lørdag d 20 juli og som dommer repræsenteret af Sensei og som repræsentanter ved fejringen af Kato Shihans 70 års fødselsdag Sempai blev gradueret til Nidan (2.dan) af Kato Shihan i forbindelse med seminaret.
    Kato Shihan, Sensei, Sempai og Søren   Lacho Sensei, Sensei, Sampai og Søren       Gligor Sensei, Sensei og Sempai
 
Bronze til Karate-Do Gentofte ved SydhavsPokalen6 kæmpere, Cecilie, Daniel, Joachim, Jakob, Karoline og Nanna var afsted til SydhavsPokalen i Nykøbing F lørdag
den 1. juni. Alle kæmpede med stor fokus og præsenterede flotte kataer i både egne klasser og åben klasse. Daniel nåede frem til semifinalen tabte og vandt flot kampen om bronze.  Alt i alt en super dag med masser af karate og hyggeligt samvær. Se billeder på vores Facebook side via link øverst på siden.
 
Guld, Sølv og Bronze til Karate-Do Gentofte ved Gladsaxe Cup.
6 kæmpere, Laura, Sofia, Emilie, Nanna, Joscha og John var afsted til Gladsaxe Cup i weekenden 4-5 maj.
Alle stillede de op i kata i deres respektive klasser og i åben klasse. Laura var med for første gang og vandt sin klasse med en flot Heian Nidan, Nanna tog en flot sølv medalje med hjem fra finalen, John 2 sølvmedaljer, Sofia en flot Bronze efter at have besejret en særdeles svær modstander og Joscha fik en flot Bronze medalje.
Det var rigtigt flotte kataer der blev vist af alle deltagere, vi fik introduceret helt nye stilarts kata som tillades efter det nye regelsæt fra Dansk Karate Forbund.
 
 
DM Bronze til Karate-Do Gentofte
2 kæmpere var udtaget til DM i Karate i weekenden 6-7. april. Nanna i kata 11år, Joscha i kata Junior og Senior kategorien. Begge viste flotte kataer og for Nanna betød det at hun vandt en flot bronze medalje.
Et kæmpe tillykke til Nanna for et superflot resultat.
Se video og billeder på vore Facebook side via link øverst på siden.
 

Karate-Do Gentoftes første stævne 2013 gav en flot bronze medalje5 kampklare kæmpere, Amanda, Asger, Emilie, Nanna og Sofia, var stået op meget tidligt søndag den 24 marts for
at deltage i Swedish Open i Malmø. Stævnet var et elimineringsstævne det vil sige uden opsamling. Alle kæmpede
flot og viste flotte kataer. Nanna var den det gik bedst for ved dette stævne og hun fik en flot 3. plads med hjem.
Stort tillykke til Nanna. Se video og billeder på vores Facebook side via link øverst på siden.
 
--------- 2012 ---------
 
Karate-Do Gentofte afholder sit første klubmesterskab!32 kæmpere stillede op i 4 klasser og viste over 120 flotte kataer på en fantastisk dag med masser af karate hygge og samvær. Et stort tillykke til alle deltagere og til medaljetagerne der ses på billedet.
 
Vi havde den store ære at have besøg af Sofie Kampmann nybagt SKIF Verdensmester i kata som kom og viste sin vinderkata til stor glæde for alle karate-ka.
 
 
Sensei og Sempai til seminar med Andre Bertel Sensei i UK
Lasse Sensei og John Sempai var i weekenden den 9-11 november i Blackpool,UK til seminar med Andre Bertel Sensei, 6 Dan, IJKA fra New Zealand.
Det var et glædeligt gensyn med Bertel Sensei som vi mødte ved seminar tidligere på året i Tyskland. Spændende og inspirerende træning igen, det skal nok finde vej til dojoen.
 
 
 
Sydhavscup 2012 - Guld, Sølv og Bronze til Karate-Do Gentofte!En super dag med top indsats fra alle kæmperne. Alle vandt mindst én kamp og det var utroligt flot.
Stort tillykke til Emilie, Nanna og Sofia der tog Guld, Sølv og Bronze!!!
Alt i alt en fanstastisk dag med rigtige flotte kataer fra alle!
 
 
Karate-Do Gentoftes første medaljer!!! - SydhavsPokalen d. 2. juni 2012Vi var 16 kæmpere og 19 supportere afsted lørdag den 2. Juni til Sydhavspokalen i Nykøbing F Hallen. Der var 300 deltagere, og alle KDGs kæmpere (i alderen fra 7 år til 44 år)  stillede op i både egne alders/grad
klasser, samt i respektive åbne klasser. Alle fik mindst 4 kampe på arealer.
Karate-Do Gentofte fik sine første 2 MEDALJEREt kæmpe TILLYKKE til Søren (Guld) og Nanna (Bronze).
Og vigtigst af alt, et Kæmpe Tillykke til alle kæmpere der deltog. I kæmpede helt fantastisk flot og kan være rigtigt stolte over de kata’er I viste til stævnet. Også en stor tak til alle forældre og supportere der brugte tid og kræfter på at gøre dagen til en succes!

Lacho Sensei i KDG d. 21 og 23 maj 2012Vi havde besøg af Lacho Sensei der er Chefinstruktør for IJKA bulgarien, der gav os en spændende og meget detaljeret undervisning, der var til stor inspiration for os alle.
Vi glæder os til han besøger os igen!
 
 
Seminar hos Kato Shihan i England d. 23 til 26. marts 2012
Lasse Sensei og John Sempai var inviteret til England for at deltage i et seminar for IJKA instruktørerne i Storbritannien. Vi blev inviteret til at bo hjemme hos Kato Shihan, så udover selve træningen var det som sædvanligt inspirerende at opleve Kato Shihan privat, med hyggelige samtaler til langt ud på natten. Udover selve seminaret fik vi også lov at deltage i en ekstra træning i Denton fredag aften (billedet).
 
 
Karate-Do Gentofte er nu associeret medlem af Dansk Karate ForbundFuldgyldigt medlem kan man først blive når det bliver vedtaget på Dansk Karate Forbunds generalforsamling. Vi glæder os til samarbejdet med Dansk Karate Forbund og ser frem til deltagelse i turneringer, kurser mv. Der er udtaget licenser, samt forsikring på alle medlemmer af Karate-Do Gentofte, så alle er dækket af tand- og ulykkesforsikring gennem Dansk Karate Forbund.

Karate-Do Gentoftes første fællestræning!Mandag d. 27 februar - det var både sjovt og lærerigt på mange måder. Sensei Lasse lærte holdet lidt om at bruge vejrtrækningen rigtigt, og der kom ballonen til som hjælp...
 
Så blev der udleveret balloner og trænet både med koncentration og grin
 
Sensei og Sempai til Seminar med Andre Bertel Sensei i TysklandSensei og John Sempai var i weekenden 3-4 februar i Tyskland for at træne med Andre Bertel Sensei – 6. dan IJKA - og har herigennem fået en masse ny inspiration til en masse spændende træning. Billede fra Andre Bertels seminar i Ahrensburg i Tyskland hvor Lasse Sensei og John Formand deltog.© Copyright KDG. Materialet må ikke gengives uden tilladelse